Вітаємо ХОЦСК із 80-ою річницею!

Вітаємо ХОЦСК із 80-ою річницею! 11.09.2019

Шановні Вадим Володимирович, Олена Іванівна та колектив Харківського обласного центру служби крові! Колектив ТОВ «Ледум» щиро вітає Вас із 80-ою річницею з дня заснування Харківського обласного центру служби крові! Бажаємо Вам міцного здоров’я, душевної злагоди, творчого натхнення, реалізації задуманих планів та втілення в життя новітніх ідей, плідної роботи! Від душі дякуємо Вам за Ваш неймовірний труд і зусилля, спрямовані на розбудову Служби крові України та вітчизняної трансфузіології.

З нагоди 80-ої річниці з дня заснування Харківського обласного центру служби крові відбудеться науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні питання клінічної та виробничої трансфузіології».

ТОВ «Ледум» разом з Директором європейського департаменту компанії Haier Джоржио Читареі презентуватиме доповідь на тему: «Розумні холодильники U-Blood Haier на службі центру крові».

Доповідь присвячена надзвичайно актуальному питанню ефективної системи управління запасами компонентів крові в установах Національної системи крові (УНСК) та закладах охорони здоров’я (ЗОЗ) для зменшення списання за терміном зберігання.

Запропоновані інтелектуальні системи компанії Haier, сучасні технології та програмне забезпечення стануть у нагоді та дадуть змогу ефективного управління запасами компонентів крові, економії часу та ресурсів при транспортуванні та забезпечать постійний контроль за цією системою у режимі реального часу!

ТОВ «Ледум» висловлює свою вдячність організаторам конференції за можливість участі в цьому заході.