14-16 жовтня 2014 року ТОВ «Ледум» традиційно бере участь в V Ювілейному Міжнародному медичному форумі «Інновації в медицині - здоров'я нації»

14-16 жовтня 2014 року ТОВ «Ледум» традиційно бере участь в V Ювілейному Міжнародному медичному форумі «Інновації в медицині - здоров'я нації» 04.09.2014

14-16 жовтня 2014 р. ТОВ «Ледум» традиційно бере участь в V Ювілейному Міжнародному медичному форумі «Інновації в медицині - здоров'я нації» (м. Київ, ВЦ "КиївЕкспоПлаза", вул. Салютна, 2-б, павільйон № 3) .

Запрошуємо всіх відвідати наш стенд - К-18. На стенді буде представлена ​​продукція таких виробників, як TERUMO, CD RICH, HAIER, Hettich, Інтероко, Синтез і ін.

Науково-практична програма форуму базується на ІІІ Міжнародному медичному конгресі "Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров'я України", який внесений до "Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, що проводяться в 2014 році", затверджений НАМН та МОЗ України.

14.10.2014 в Секції ІІІ науково-практичної конференції з міжнародною участю "Сучасна трансфузіологія: перспективи реалізації світового досвіду в Україні" виступить лікар-лаборант вищої категорії ТОВ "Ледум" Дедушева І.Г. з доповіддю "Актуальність застосування вакуумних систем C.D. Rich" для забору крові ".

Всім бажаючим можемо направити електронний запрошення.