VI Науково-практична конференція, м. Київ

VI Науково-практична конференція, м. Київ 12.12.2019

12 грудня розпочала роботу VI Науково-практична конференція з міжнародною участю «Глобальні стандарти забезпечення процесів якості в закладах охорони здоров’я та практика медичних лабораторій». Команда ТОВ «Ледум» приймає участь у цьому заході. Наші спеціалісти нададуть відвідувачам професійні консультації з приводу медичного обладнання та витратних матеріалів.

Звертаємо Вашу увагу, що згідно діючого законодавства України медичне обладнання, яке закуповується та використовується медичними закладами України, обов’язково повинно відповідати вимогам Технічних регламентів щодо медичних виробів, затверджених Постановами КМУ № 753 та № 754 від 02.10.2013 р., та мати Декларацію та / або Сертифікат про відповідність. 

Зокрема, це стосується:

- холодильників та морозильників, які використовуються для зберігання КРОВІ та її компонентів чи інших рідин тіла або для зберігання органів, частин органів або тканин організму, зберігання ВАКЦИН, РЕАГЕНТІВ, ЛІКАРСЬКИХ засобів, тощо (п. 10 Додатку 2);

- центрифуг, які застосовуються для розділення крові на компоненти або для обробки біологічних рідин організму (п. 11 Додатку 2)!

Ці умови перевіряються під час акредитації та ліцензування медичного закладу, сертифікації згідно вимог GMP.

До зустрічі на конференції!