Міжнародна медична виставка 2019

Міжнародна медична виставка 2019 03.10.2019

Шановні колеги та спеціалісти медичної галузі! 

З 1 по 3 жовтня в Міжнародному виставковому центрі відбулась 28-а Міжнародна медична виставка «PublicHealth/Охорона здоров’я».

ТОВ «Ледум» активно приймав участь у події та знайомив відвідувачів з медичним обладнанням та витратними матеріалами, а саме – контейнерами для крові, вакуумними та капілярними пробірками, центрифугами, лабораторними інкубаторами, холодильним та морозильним обладнанням, ламінарними шафами, обладнанням для переробки та заготівлі крові таких виробників, як  Shandong Weigao Group Medical Polymer Co., Ltd (Китай), Chengdu Rich Science Industry Co., Ltd (Китай), Andreas Hettich GmbH & Co. KG (Німеччина), Haier Medical and Laboratory Products Co., Ltd (Китай), Presvac SRL (Аргентина), Angelantoni Life Science Srl (Італія), Centron Corporation (Республіка Корея), Genesis BPS (США), ТОВ "МІЗ МЕДБІЛРОС".

ТОВ «Ледум» висловлює свою повагу та вдячність нашим незмінним партнерам - всесвітньо відомому виробнику медичних виробів Shandong Weigao Group Medical Polymer Co., Ltd (Китай), які також приймали участь у виставці.

Колеги, дякуємо Вам за довіру бути вашим уповноваженим представником в Україні. Це велика честь для нас. Ми радіємо кожній зустрічі з Вами!

З повагою, ТОВ «Ледум»