Повне рішення холодового ланцюга від Haier для забезпечення зберігання вакцин проти COVID-19

Повне рішення холодового ланцюга від Haier для забезпечення зберігання вакцин проти COVID-19 23.03.2021

Шановні партнери!

В умовах продовження боротьби з COVID-19 ТОВ «Ледум» пропонує Вашій увазі високотехнологічні інтелектуальні рішення від виробника медичного морозильного та холодильного обладнання  Haier (КНР). Мова йде про повне рішення холодового ланцюга від Haier для забезпечення зберігання вакцин проти COVID-19 у належних умовах.

Зверніть Вашу увагу на:

  • Морозильні камери на -86ºС.

Haier пропонує широкий асортимент морозильних камер ULT для задоволення різноманітних потреб клієнтів. Розміри від 100 до 959 л для зберігання від 4800 до 70 000 х 2 мл кріовіалів. Виберіть з наших морозильних камер TwinCool, Smart Frequency або Standard з низьким енергоспоживанням, екологічно чисте, VIP-ізоляція та мікропроцесорне управління з безліччю сигналізацій безпеки, а також з додатковими модулями IoT для моніторингу в режимі реального часу для додаткового душевного спокою.

  • Морозильні камери від -10ºС до -40ºС.

Біомедичні морозильні камери, призначені для зберігання критичних та чутливих до температури біологічних зразків, вакцин та іншої продукції в лікарнях, аптеках та лабораторіях. Все з відмінним контролем температури, з чітким дисплеєм та сигналами тривоги для безпеки. Від 92 л до 1280 л ємності з вертикальними, розділеними дверима та подвійними дверима, декількома внутрішніми конфігураціями, щоб задовольнити потреби різних вимог для зберігання вакцин, зразків тощо.

  • Холодильне обладнання від +2 ºС до +8 ºС для зберіганння вакцин, ліків тощо.
  • Транспортні холодильники для забезпечення умов транспортування «холодовий ланцюг».

Все обладнання сертифіковане відповідно до Технічних регламентів щодо медичних виробів, затверджених Постановами КМУ № 753 та № 754 від 02.10.2013 р.  

Більше інформації Ви можете отримати у наших менеджерів за телефонами 0635332238, 0675605242, а також у каталозі за посиланням:  https://ledum.com.ua/catalog
З повагою, ТОВ «Ледум»